Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Access Bars

Wat is een Access Bars behandeling?

Het is een perfecte behandeling voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. In de hectische ratrace is balans lastig te vinden en/of vast te houden. Een Access Bars behandeling kan jou daarbij helpen. 

Access Bars zijn 32 drukpunten op en in jouw hoofd. Op deze 32 punten liggen alle gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en beslissingen, opgeslagen. Door zachte aanraking van deze punten, gaat de energie tussen deze punten weer stromen. 

Vastzittende energie kan daardoor worden losgelaten. De spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. 

Je kunt het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je computer. Alles wat jarenlang is opgeslagen, maar wat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of zit je ontspannen op een stoel. Ideaal dus voor mensen die weerstand voelen bij een klassieke ontspanningsmassage of die om welke (medische) reden dan ook niet op een massagetafel kunnen liggen.  De Access Bars kent geen contra-indicaties, dus iedereen kan het ondergaan. 

Effecten van een Access Bars behandeling:

* Biedt stressverlichting;
* Verminderd piekeren, depressieve gevoelens en/of faalangst;
* Verbetert de slaapkwaliteit;
* Verminderd vermoeidheid;
* Verminderd lichamelijke (pijn)klachten 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram