Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Contact

Vanwege het succes zal ik een tijdelijke nieuwe klantenstop in moeten lassen. 

Voor de klassieke ontspanningsmassages kan een afspraak gemaakt worden met Marlies Maat, 06-51377735. 

Voor overige behandelingen kan contact worden opgenomen, maar dient rekening gehouden te worden met een zeer lange wachttijd.
Stephanie Pols - De Weijer 

Telefoonnummer: 06-41465426

E-mailadres; info@lief-mens.nl

Registratie & Erkenning

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. 

GAT2024
CAT2024

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. 

CAT-therapeut nummer: 93072023-01-08

Massagepraktijk #LiefMens staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK: 80753434

Locatie:

Praktijk aan Huis, Dorpsstraat 665 Noord Scharwoude

Werktijden 

Ik werk niet op vaste dagen of tijden, maar ben zeer flexibel. In overleg werk ik ook op zaterdag en zondag.

Afspraak

Ik stel het op prijs al je het bijgevoegde intakeformulier al ingevuld en ondertekent mee wilt nemen naar de praktijk.

Let op: Voor een afspraak reserveer ik tijd. Daarom het vriendelijke verzoek om een annulering minstens 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Als dit niet lukt of je bent de afspraak vergeten, dan ben ik genoodzaakt 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Bij een eerst volgende keer in hetzelfde jaar is dit 100%. Ik vraag hier begrip voor.

Disclaimer website: De inhoud van deze website is met zorg samengesteld en ik doe mijn best om volledige en correcte informatie te verstrekken. De teksten op deze website zijn bedoeld als richtlijn en vervangen niet het advies van een arts. Er kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend. #LiefMens is niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onjuistheden of onvolkomenheden op deze website en is niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door het verkeerd inzetten of aanraden van op de website genoemde producten, diensten of informatie. #LiefMens is niet verantwoordelijk voor de eventuele links op de site die verwijzen naar een externe website. Ik kan dus niet garanderen dat deze links vrij zijn van een virus of andere fouten en gebreken. #LiefMens behoudt zich het recht om informatie en/of prijzen op ieder moment aan te passen of te wijzigen. Bij eventuele problemen op deze website, of bij het constateren van onjuistheden, onvolledigheden of onrechtmatigheden, kan contact worden opgenomen met #LiefMens  door een mail te sturen naar info@lief-mens.nl. Op de foto's berust het copyright bij Tamara Balder Fotografie.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram