Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Essentiële Oliën

In de praktijk werk ik met de essentiële oliën van Young Living. Ik voeg deze oliën toe aan de (verwarmde) massageolie. Eventueel kan ik de oliën gericht toepassen ter ondersteuning van bepaalde fysieke of emotionele klachten. Verder verstuif ik essentiële oliën, met ontspannende en balancerende eigenschappen, in de ruimte met gebruik van een diffuser. Daarnaast adviseer en begeleid ik desgewenst klanten bij het eigen gebruik van essentiële oliën.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn de levensenergie van planten, bloemen en bomen. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Essentiële oliën worden uit de planten, bloemen en bomen gewonnen door een stoom-destillatieproces of door middel van compressie, waardoor ze 100 tot 10.000 keer geconcentreerder zijn dan de oorspronkelijke plant. Hierdoor hebben deze oliën een therapeutische werking op zowel fysiek, cognitief, emotioneel als spiritueel niveau. Iedere olie heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen.

Waarom Young Living?

 ·      Young Living heeft al meer dan 20 jaar ervaring als wereldleider in onderzoek naar en destillatie van essentiële oliën

 ·      Young Living hanteert het unieke “Seed to Seal” proces. Dit is hun waarborg garantie. Young Living verbouwt alle planten zelf en heeft alles in eigen beheer, van zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Dit gebeurt op eigen boerderijen die verspreid over de hele wereld staan. Zij zijn open voor bezichtiging door publiek, zodat met eigen ogen dit unieke proces gezien kan worden. 

·      Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Is een oogst mislukt, dan zullen wij moeten wachten tot er opnieuw geoogst is. Er zal niets aan de olie worden toegevoegd om het alsnog te kunnen verkopen. 

·      Young Living heeft het grootste aanbod in single oliën en in de speciaal samengestelde blends. 

·      Young Living heeft een eigen Foundation en helpt kinderen over de hele wereld. Al het gedoneerde geld gaat ook daadwerkelijk naar de Foundation. Er wordt geen cent uitgegeven aan dure salarissen. 

·      Het motto van Young Living is: “To bring Young Living essential oils to every home in the world” Wij verkopen niet, maar wij delen onze ervaringen en de oliën doen de rest. 

Hoe gebruik je Young Living essentiële oliën?

Young Living essentiële oliën zijn van 100% zuiver therapeutische klasse en je kunt ze op drie manieren veilig gebruiken:

Aromatisch: 

  • Via diffusie in een speciale diffuser van Young Living;
  • Inhaleer direct vanuit het flesje;
  • Wrijf een druppel in de palmen van de handen, houdt ze als een kommetje over de neus en inhaleer een aantal keer diep in.

 Plaatselijk:

Verdun met een draagolie en breng dit rechtstreeks aan op de te behandelen plek, op het corresponderende reflexpunt van de voeten of op de chakra's. 

Inwendig:

In Amerika is een behoorlijk aantal oliën goedgekeurd voor inname door de FDA. De producten van Young Living vallen in Europa onder de Cosmeticawet. Young Living heeft om die reden voor Europa een speciale Vitality+ lijn uitgebracht die valt onder Voedingssupplementen. De zogeheten “plus-oliën” worden gebruikt in water, in voeding of in een doorzichtige plantaardige capsule.

Er zijn sommige contra-indicaties bij het gebruik van essentiële oliën, maar hierin word je door mij begeleid.

Waar kun je Young Living oliën aanschaffen?

De producten van Young Living zijn niet in een winkel te koop. Zij zijn online te bestellen via een van de Nederlandse distributeurs. Door via een distributeur te bestellen ontvang je persoonlijke begeleiding bij het gebruik van de essentiële oliën en antwoord op al jouw vragen. Via mij ontvang je naast persoonlijke begeleiding, nog een Nederlandstalig digitaal handboek en word je toegevoegd aan online besloten gebruikersgroepen op Facebook, waar veel ervaringsdeskundigheid aanwezig is. Tevens krijg je bij aanschaf van een Premium Starterkit een ZYTO Compass Scan t.w.v. € 45,-. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de oliën, de werking van de oliën en/of het bedrijf Young Living? Dit is onder andere te vinden op www.youngliving.com Je kunt je ook aanmelden op mijn besloten facebook groep: Young Living ~ OlieBolwerk (rechtstreekse link op deze pagina.) In deze groep deel ik informatie over en persoonlijke ervaringen met de essentiële oliën. 

Ik kom graag persoonlijk bij je langs en je bent van harte welkom bij mij in de praktijk voor uitgebreide en vrijblijvende informatie. 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram