Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Welkom bij    #LiefMens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats weet te maken en zichzelf op nummer 1 zet. De mens die druk bezig is met alle ballen in de lucht te houden, vaak voor anderen. De mens die het verdient om die "mute" knop in te drukken.

Ik ben er ook voor de mens die zichzelf wil (h)erkennen en zijn/haar volle potentieel wil ‘ont’dekken. Ik begeleid je graag bij het afpellen van jouw (bescherm)lagen, zodat je (weer) in jouw eigen kracht kunt (blijven) staan.

Daar waar trauma, angst en boosheid aangekeken wordt ontstaat heling, vertrouwen en liefde.

Wat heb ik te bieden en waar sta ik voor? Ontspanning, zorgzaamheid, een uurtje niets, gedachteloos, warmte, liefde en aandacht zonder oordeel.

Kortom: #LiefMens
Dat wat jij en wij zijn!
Ontstaan van mijn logo:

De levensboom staat o.a. symbool voor groei, ontwikkeling en genezing. Met en via mijn handen ondersteun ik mijn cliënten bij het behalen van deze doelen. Ik doe dit vanuit een holistische visie, waarbij ik er vanuit ga dat alles met elkaar is verbonden. Ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ik werk alleen op afspraak.


Op de website vind je informatie over mijn behandelingen, prijzen en contactinformatie. Ik vind het leuk als je mij volgt op de Social Media kanalen, Facebook en Instagram. Dat wat je deelt, vermenigvuldigt zich! En daar word ik natuurlijk heel blij van.


Gast & Boek

16 berichten op 2 pagina's
Marjon Jak
15-04-23 10:05:44
Dankjewel voor je super fijne Massage- Reiki behandeling en jouw heerlijke warme handen lieve Stephanie. Ontvangen in een warm bad en met een dikke glimlach de deur uit.
Opmerking:
Super lief Marjon! Dank je wel voor jouw mooie recensie! Tot snel! Liefs Stephanie
Joke Betjes
02-02-23 16:24:04
Na ruim anderhalf jaar is het nog steeds een feestje om door Stephanie gemasseerd te worden. :-)
Opmerking:
Lieve Joke, dank je wel voor jouw mooie recensie. Ik ben elke keer weer blij als ik jou mijn praktijk zie binnenkomen. Fijn dat je nog steeds trouwe klant bij mij bent. :-)
Frank Bergen
13-12-22 16:04:31
Ontspannings massage van de rug gehad. Is een echte aanrader. Volkomen ontspannen naar huis gegaan. Heerlijk
Opmerking:
Hoi Frank, dank je wel voor jouw mooie recensie. Heel fijn dat het zo goed is bevallen. Wij wensen je hele fijne feestdagen en wellicht tot ziens in het nieuwe jaar.
Rebecca Acquoy
06-11-22 15:13:01
Vanmiddag een heerlijke ontspanningsmassage gehad van Stephanie. Een warm ontvangst in een relaxte omgeving. Ik heb genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar!!
Opmerking:
Dank je wel Rebecca voor jouw mooie recensie en graag tot de volgende keer.
Nancy & Leon van Eis
18-10-22 20:12:39
Als verassing gekregen. En gelijk de volgende dag weer een afspraak vastgezet voor komende december.

De duo massage met een hapje en een drankje, als of je thuis komt!

Dit willen we vaker doen!!!

Nancy & Leon
Opmerking:
Zo fijn dat jullie hebben genoten en gelijk weer een nieuwe afspraak hebben gemaakt. Een heerlijk quality time uitje samen. Even weg uit de drukte van alledag... Dank voor jullie mooie recensie!! Tot snel!
Jolanda Wayboer
21-07-22 20:51:31
Wat een heerlijk warm welkom , voelde meteen goed dat ik binnen kwam , heerlijke massage van Marlies , warm en ontspannen, je bent een topper, kom zeker snel weer terug 😊
Opmerking:
Wat fijn dat je zo genoten hebt, Jolanda! Blij dat je zo ontspannen naar huis kon gaan. Dank voor de mooie recensie. We verwelkomen je graag weer een volgende keer.
Sanne Russell
07-04-22 10:54:17
Heerlijke duo Massage gehad samen met mijn moeder! Wat een verwennerij echt een aanrader!
Opmerking:
Dank je wel Sanne! Wij zijn blij dat jullie hebben genoten en ontvangen jullie graag weer.
Stef Callenbach
17-03-22 16:23:10
Gisteren voor de eerste keer langs geweest bij #Liefmens!
Je wordt er warm ontvangen. De salon ziet er fantastisch uit en je wordt echt op je gemak gesteld.
De technieken die worden toegepast zijn fantastisch! Ik liep zelf al lange tijd met een vaste rug en nek en dat zit nu helemaal losser!

Massage salon #Liefmens is echt een aanrader!!
Opmerking:
Wat een mooie recensie, Stef!! Dank je wel! Ik ben heel blij dat je rug en nek weer fijn aanvoelen. Tot gauw weer!
Linda Achterberg - Huijgens
10-02-22 15:52:55
Vanwege rug-en hoofdpijnklachten een heerlijke ontspanningsmassage geboekt bij Marlies. En wat was dat fijn! Een warm welkom, fijne omgeving en ontspannen sfeer! Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt Marlies!
Opmerking:
Heel erg bedankt voor jouw mooie recensie. Blij dat je hebt genoten en graag tot de volgende keer!
Kazimir Stobbe
25-11-21 17:40:11
Het was voor mij een next level massage. Ik heb bij verschillende massage salons een massage gehad, maar niet op deze manier. Totale ontspanning. Ik adviseer dan ook zeker andere aan om dit te ervaren.
Opmerking:
Ontzettend bedankt voor jouw mooie recensie. Hier worden wij blij van en hier doen wij het voor. Zie je graag weer terug in de praktijk!
Tonen: 5  10   20

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram