Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Wie zijn wij?

 

It all started with a dream!!

Wij zijn, Marlies Maat (rechts) en Stephanie Pols-de Weijer (links), twee vriendinnen die een aantal jaren geleden zijn begonnen met het gebruik van essentiële oliën ter ondersteuning van onze fysieke en mentale gezondheid en dat van ons gezin. Het delen breidde zich al snel uit naar onze directe omgeving.

Uit enthousiasme en door de positieve ervaringen, besloten wij om meer met de essentiële oliën te doen en zijn distribiteur van Young Living geworden. Marlies had haar NLP opleiding afgerond en Stephanie had haar Reiki I en II certificaten behaald.

Wij wisten, afzonderlijk van elkaar, dat we meer wilden met alles wat wij tot dat moment hadden geleerd. Nog niet exact wetende wat, hoe en wanneer., waren wij wel overtuigd dat alles ons ergens naar toe zou leiden. 

Op een bepaald moment maakten wij afzonderlijk van elkaar een moodboard, waarin al onze grootse dromen met knipsels gesymboliseerd werden op een board. Hier raakten onze dromen elkaar. 

Binnen een jaar volgden wij de opleiding tot Wellness Therapeut bij massageopleidingen Lian Bart in Purmerend en werd een praktijkruimte aan huis gerealiseerd. Alle grootse dromen, die onuitvoerbaar en een "ver van ons bed" show leken, zijn inmiddels uitgekomen. Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. 

Wij zijn steeds blijven geloven, blij met elke stap, rustig in afwachting van wat alles ons zou brengen. Nu is de tijd rijp, nu kunnen wij oogsten, maar vooral blijven zaaien... Wij zitten niet stil en blijven ons ontwikkelen. In 2020 hebben wij de Access Bars Practitioner training gedaan en met een certificaat afgerond. In 2022 heb ik, Stephanie, mijn Reiki Master behaald en volg ik een opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa opleidingen in Moerkapelle.

#LiefMens biedt een mooie combinatie van verschillende ontspannende massages, Reiki en Access Bars behandelingen, coaching en adviseert en begeleidt mensen bij het gebruik van essentiële oliën. 

Wij zoeken vaak de verbinding en samenwerking met andere lokale ondernemers in dezelfde sector. Zo hebben wij in 2022 het Health@TheLake Festival mede georganiseerd. Iets waar wij heel trots op zijn. Ons motto is "Teamwork Makes a Dream Work!"

Wij hebben beiden nog een fulltime baan ernaast, dus werken alleen op afspraak. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram