Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

ZYTO Compass Scan

Sommige lichamelijke en psychische klachten komen voort uit het negeren of omzeilen van eerder, door het lichaam, afgegeven signalen.

Zie het als je kleine teen die zeer doet. Als je deze pijn gaat negeren en/of doordat je hierdoor anders gaat lopen, hoef je de pijn niet meer te voelen, dan krijg je vanzelf last van je enkel, vervolgens last van je knieën om uiteindelijk bij een arts terecht te komen met enorme rugklachten. 

Op mentaal niveau werkt dit op dezelfde manier. Vaak weten we niet eens meer wat de bron is en we gaan symptoombestrijding uitvoeren op dat wat zichtbaar is. Onbalans op fysiek en/of mentaal niveau is vaak uit lagen opgebouwd.

Wat als je lichaam jou precies kon vertellen wat je nodig hebt om weer in balans te komen, om te kunnen groeien of om weer lekker in je vel te zitten? Met een ZYTO Compass scanner is dit mogelijk. Een ZYTO Compass scanner scant, in slechts enkele minuten, jouw lichaam en geeft een gedetailleerd PDF rapport waarin staat vermeld welke essentiële oliën of supplementen op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden aan jouw lichaam. Let op! Het is géén diagnose maar het kan als ondersteunend advies gebruikt worden.

Wat doet de ZYTO Compass Scan?
Je zou de ZYTO Compass scanner kunnen zien als een GPS systeem, dat jou de weg wijst.
Simpel gezegd vraagt de ZYTO Compass scan aan het lichaam hoe het gaat. Het lichaam geeft vervolgens het antwoord.

Elk levend wezen, sterker nog, alles op aarde, heeft een elektrische frequentie (zie uitleg hieronder). Ook de aarde zelf heeft een frequentie, de Schumann-resonantie ofwel de hartfrequentie van de aarde. Dit is de trilling van een elektromagnetisch veld tussen het aardoppervlak en de onderkant van de ionosfeer, de bovenste luchtlaag.

De ZYTO Compass scan werkt op basis van een Galvanische huidreactie en het detecteert veranderingen in elektriciteit. Zodra een lichaam in onbalans raakt verandert de elektriciteit in het lichaam, Door middel van het doormeten van 76 bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig heeft om het weer in balans te krijgen.

De ZYTO Compass scan gaat in op de diepere lagen en raakt de kern van de onbalans aan.

De oliën en de supplementen van Young Living zijn aan het programma gekoppeld. Het programma zoekt de juiste producten van Young Living bij de markers die aandacht nodig hebben op basis van de frequenties die het apparaat heeft gemeten. Als men de essentiële oliën volgens een protocol toepast, dan komt het lichaam weer in balans. Eventueel kan daarna de volgende laag aangepakt worden. 

Wat is een frequentie?
Een frequentie is een meetbare elektrische energie die constant is tussen twee willekeurige punten. De frequentie wordt gemeten in hertz (Hz). Het wordt steeds bekender dat essentiële oliën een zeer sterke en doeltreffende werking hebben op het lichaam. Een belangrijk onderdeel van deze werking is de frequentie van essentiële oliën. Uit onderzoek blijkt o.a. dat stoffen met een hogere frequentie de ziekten van een lagere frequentie vernietigen.

Klinisch onderzoek laat zien dat essentiële oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur en dat essentiële oliën een omgeving scheppen waarin ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, enz., niet kunnen leven. De chemie en de frequenties van essentiële oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om de optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven.

Na de scan ontvang je een schriftelijk verslag van de ZYTO Compass Scan uitslag. Evt. aanschaf en gebruik van de essentiële oliën is vrijblijvend en niet bij de prijs inbegrepen.

Kosten voor ZYTO Compass Scan zijn € 45,- en duurt ongeveer 1,5 uur.

Disclaimer:
De ZYTO Compass stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.

Voor de visuele (Engelse) uitleg kun je onderstaand filmpje bekijken.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram