Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Welkom bij    #LiefMens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats weet te maken en zichzelf op nummer 1 zet. De mens die druk bezig is met alle ballen in de lucht te houden, vaak voor anderen. De mens die het verdient om die "mute" knop in te drukken.

Ik ben er ook voor de mens die zichzelf wil (h)erkennen en zijn/haar volle potentieel wil ‘ont’dekken. Ik begeleid je graag bij het afpellen van jouw (bescherm)lagen, zodat je (weer) in jouw eigen kracht kunt (blijven) staan.

Daar waar trauma, angst en boosheid aangekeken wordt ontstaat heling, vertrouwen en liefde.

Wat heb ik te bieden en waar sta ik voor? Ontspanning, zorgzaamheid, een uurtje niets, gedachteloos, warmte, liefde en aandacht zonder oordeel.

Kortom: #LiefMens
Dat wat jij en wij zijn!
Ontstaan van mijn logo:

De levensboom staat o.a. symbool voor groei, ontwikkeling en genezing. Met en via mijn handen ondersteun ik mijn cliënten bij het behalen van deze doelen. Ik doe dit vanuit een holistische visie, waarbij ik er vanuit ga dat alles met elkaar is verbonden. Ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ik werk alleen op afspraak.


Op de website vind je informatie over mijn behandelingen, prijzen en contactinformatie. Ik vind het leuk als je mij volgt op de Social Media kanalen, Facebook en Instagram. Dat wat je deelt, vermenigvuldigt zich! En daar word ik natuurlijk heel blij van.


Gast & Boek

16 berichten op 2 pagina's
Joke Betjes
11-10-21 16:20:31
Lief mens, wat een goed gekozen naam voor de massagepraktijk. Ik ben nu 2 maal bij Stephanie geweest en kan alleen maar zeggen "wat een geweldige masseuse". De rust en aandacht maken het meer dan fijn. Het is een tien met een griffel. Dank Stephanie
Opmerking:
Wat een mooie recensie Joke! Hartelijk dank voor de lieve woorden en het grote compliment. Tot snel weer!
Bas Klene
21-05-21 20:43:48
Na aantal drukke dagen en zwaar klussen, vanmiddag een massage gekregen bij LiefMens . Helemaal top!👌Totaal soepel en ontspannen de deur weer uit. Stephanie bedankt! Een aanrader. En wat heb je van jouw praktijk een sfeervolle, relaxte setting gemaakt. Top gedaan.
Opmerking:
Wat een lieve mooie recensie Bas, dank je wel! Fijn dat je er zo van hebt genoten en soepel en ontspannen de deur bent uit gegaan. Hoop dat je dit lekker kunt vast houden.
Anja Frugte-Postema
10-03-21 17:10:01
Het was al weer bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst bij Stephanie op de massage tafel lag.
Stom, dat ik mezelf niet vaker zo'n verwennerij gun.
In de sfeervolle ruimte, op een heerlijk verwarmde tafel, met een fijn olietje een uur gemasseerd worden door kundige en liefdevolle handen die vast zitten aan een Lief Mens is toch wel het ultieme genot.
Volgende keer wacht ik niet meer zo lang. ❤
Dank je wel weer, Stephanie. ❤
Opmerking:
Wat een prachtige recensie! en het was fijn om jou weer te zien. Je mag vaker lief zijn voor het Lief Mens dat jijzelf ook bent. Nu lekker nagenieten en hopelijk houd je het ontspannen gevoel even vast. Tot snel!
Yvette Yvette Joosten
06-03-21 08:04:51
Gisteren dan eindelijk zover de duo massage met drankje en hapjes. Wat een warme gezellige ontvangst. In de salon ruikt het subtiel naar een fijne olie waardoor er gelijk al wat van je schouders afvalt. We kregen de tijd voor het lekkers voordat we een heerlijke massage kregen. Wat was dat weer heerlijk ontspannend. De dames hebben magische handjes. We zijn weer lekker los in nek, schouders en rug. Kortom een aanrader.❤️
Opmerking:
Wat een fantastische referentie! Dank je wel daarvoor en we hebben de volgende afspraak alweer staan, dus ik zie je snel weer!
Nicole Tieleman
13-01-21 20:26:30
Zo ontzettend genoten van een heerlijke massage welke ondersteund wordt door fijn geurende oliën. De massages worden gegeven door twee lieve vrouwen met power in de handen. Een echte aanrader voor jezelf maar ook om iemand mee te verwennen.
Opmerking:
Super lieve mooie recensie!!! Dank je wel!
Brenda Houtenbos
16-12-20 20:39:36
Bij #LiefMens geven ze niet alleen een heerlijke massage, maar is het een volledig ontspannen ervaring. Je komt al herboren ervandaan. De extra dimentie die erbij komt door de olien die zij gebruiken tijdens de behandelingen maakt het volledig en af.
ook het meedenken bij bepaalde klachten en het aanpassen van de behandelingen en olien heb ik als positief ervaren.
Daarnaast zijn het allebei hele leuke en lieve meiden die de ontspanning ten goede komen.
Absoluut een aanrader voor een verwen moment voor jezelf, of om weg te geven aan iemand.
Opmerking:
Dank je wel voor je uitgebreide en mooie complimenten! We hopen snel weer open te zijn en iedereen weer heerlijke verwenmomenten aan te kunnen bieden,.
Tonen: 5  10   20

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram