Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Holistische Behandeling

Wat is een Holistische Behandeling? 

Holisme is het idee dat alles met elkaar in verbinding staat. Het stamt af van het Griekse woord 'holos', dat 'geheel' betekent. De holistische theorie gaat uit van de visie dat de mens een geheel is, lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens; Alles is één!

Er zijn 5 niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Jouw emoties zijn niet los te zien van je gedachten, en je lichaam is verbonden met je ziel. Wanneer je uit balans bent op het ene niveau, heeft dat invloed op het andere.
Een Holistisch Therapeut ziet en behandeld de mens dus als geheel om zo naar de oorzaak van de klachten te komen. Door de kern van de oorzaak te helen, in plaats van symptomen en klachten te bestrijden, ontstaat er balans en kan de energie weer stromen.

Ik begeleid op een oordeelvrije, liefdevolle en effectieve wijze mensen in hun groei- en helingsproces. Vanuit een holistische visie help ik mensen van hun klachten af te komen en begeleid ik hen in het bewustzijnsproces met gebruikmaking van diverse energetische therapievormen.

Ik maak o.a. gebruik van Reiki, schaalwandelen, systemisch werk, klankschalen, diverse (energetische) loslaattechnieken en coaching.

We starten het traject met een uitgebreide intake, waarna wij samen nieuwe afspraken maken voor verdere behandeling. Vaak zijn er meerdere sessies nodig om tot gewenste resultaten te komen.

Wanneer kies je voor een holistische behandeling?

  • Als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf en jouw coping strategieën;
  • Als je (terugkerende) fysieke, mentale of emotionele klachten ervaart;
  • Als je wilt leren omgaan met moeilijke emoties of uitdagende situaties;
  • Als je blokkades in het lichaam wilt opheffen en meer balans in lichaam en geest wilt ervaren.

Nieuwsgierig? Bel voor een afspraak: 0641465426.Disclaimer
#LiefMens werkt vanuit een holistische visie. De behandelingen kunnen jouw herstel bevorderen en jouw gezondheid positief beïnvloeden. De behandelingen zijn effectief, maar bieden geen garantie dat ze voor iedereen werken.
Als holistisch therapeut van #LiefMens ben ik niet opgeleid als arts. Ik raad bij twijfel over de gezondheid of de juistheid van de gekozen behandeling in alle gevallen aan om een arts te raadplegen. Het blijft van belang om, indien van toepassing, het advies van jouw behandelend arts voort te zetten, de voorgeschreven medicatie te blijven gebruiken en jouw arts te blijven consulteren. Als je wilt stoppen met de behandeling, interventie of medicatie van jouw behandelend arts, is dat iets tussen jou en de betreffende arts. #LiefMens heeft niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te stoppen of te doorkruisen. Jij als cliënt blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid en voor wat jij met de adviezen en behandelingen van #LiefMens doet


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram