Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Welkom bij    #LiefMens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats maakt en zichzelf op nummer 1 zet. Iemand die druk bezig is met alle ballen in de lucht houden, vaak voor anderen. De mens die het verdient om die "mute" knop in te drukken. 

Wat bieden wij en waar staan wij voor? Ontspanning, zorgzaamheid, een uurtje niets, gedachteloos, warmte, liefde en aandacht.

Kortom: #LiefMens 

Dat wat jij en wij zijn!

Ontstaan van ons logo:

De levensboom staat symbool voor groei en ontwikkeling, vruchtbaarheid, onsterfelijkheid en genezing. 

Een massage laat de energie weer stromen en balanceert lichaam & geest Hierdoor ontstaat meer ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Een massage ondersteunt de doorbloeding in het lichaam en de afvoer van afvalstoffen. Dit zorgt voor een staat van het lichaam om zichzelf te reinigen en te genezen. Een massage is dus niet alleen maar luxe!


Voordelen van een massage:

  • activeert het zelfhelend vermogen;
  • vermindert stress;
  • stimuleert de aanmaak van gelukshormonen;
  • verhoogt de weerstand;
  • stimuleert de doorbloeding;
  • ontknoopt en stimuleert de afvoer van afvalstoffen;
  • balanceert lichaam en geest;
  • geeft energie.


Wij werken alleen op afspraak.

Op onze website vind je informatie over onze behandelingen, prijzen en contactinformatie. Verder zullen wij hier nieuws items & acties delen. Wij vinden het leuk als je ons volgt op onze Social Media kanalen. Dat wat je deelt, vermenigvuldigt zich! En daar worden wij natuurlijk heel blij van.

Wij nodigen jou graag uit in onze praktijk, zodat je jouw ervaring in ons Gast & Boek kunt delen met andere website bezoekers.

 

 Gast & Boek

14 berichten op 2 pagina's
Anja Frugte-Postema
10-03-21 17:10:01
Het was al weer bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst bij Stephanie op de massage tafel lag.
Stom, dat ik mezelf niet vaker zo'n verwennerij gun.
In de sfeervolle ruimte, op een heerlijk verwarmde tafel, met een fijn olietje een uur gemasseerd worden door kundige en liefdevolle handen die vast zitten aan een Lief Mens is toch wel het ultieme genot.
Volgende keer wacht ik niet meer zo lang. ❤
Dank je wel weer, Stephanie. ❤
Opmerking:
Wat een prachtige recensie! en het was fijn om jou weer te zien. Je mag vaker lief zijn voor het Lief Mens dat jijzelf ook bent. Nu lekker nagenieten en hopelijk houd je het ontspannen gevoel even vast. Tot snel!
Yvette Yvette Joosten
06-03-21 08:04:51
Gisteren dan eindelijk zover de duo massage met drankje en hapjes. Wat een warme gezellige ontvangst. In de salon ruikt het subtiel naar een fijne olie waardoor er gelijk al wat van je schouders afvalt. We kregen de tijd voor het lekkers voordat we een heerlijke massage kregen. Wat was dat weer heerlijk ontspannend. De dames hebben magische handjes. We zijn weer lekker los in nek, schouders en rug. Kortom een aanrader.❤️
Opmerking:
Wat een fantastische referentie! Dank je wel daarvoor en we hebben de volgende afspraak alweer staan, dus ik zie je snel weer!
Nicole Tieleman
13-01-21 20:26:30
Zo ontzettend genoten van een heerlijke massage welke ondersteund wordt door fijn geurende oliën. De massages worden gegeven door twee lieve vrouwen met power in de handen. Een echte aanrader voor jezelf maar ook om iemand mee te verwennen.
Opmerking:
Super lieve mooie recensie!!! Dank je wel!
Brenda Houtenbos
16-12-20 20:39:36
Bij #LiefMens geven ze niet alleen een heerlijke massage, maar is het een volledig ontspannen ervaring. Je komt al herboren ervandaan. De extra dimentie die erbij komt door de olien die zij gebruiken tijdens de behandelingen maakt het volledig en af.
ook het meedenken bij bepaalde klachten en het aanpassen van de behandelingen en olien heb ik als positief ervaren.
Daarnaast zijn het allebei hele leuke en lieve meiden die de ontspanning ten goede komen.
Absoluut een aanrader voor een verwen moment voor jezelf, of om weg te geven aan iemand.
Opmerking:
Dank je wel voor je uitgebreide en mooie complimenten! We hopen snel weer open te zijn en iedereen weer heerlijke verwenmomenten aan te kunnen bieden,.
Tonen: 5  10   20E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram