Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Welkom bij    #LiefMens

Massagepraktijk #LiefMens richt zich op de mens die weet hoe belangrijk zelfzorg is, die af en toe een pas op de plaats weet te maken en zichzelf op nummer 1 zet. De mens die druk bezig is met alle ballen in de lucht te houden, vaak voor anderen. De mens die het verdient om die "mute" knop in te drukken.

Ik ben er ook voor de mens die zichzelf wil (h)erkennen en zijn/haar volle potentieel wil ‘ont’dekken. Ik begeleid je graag bij het afpellen van jouw (bescherm)lagen, zodat je (weer) in jouw eigen kracht kunt (blijven) staan.

Daar waar trauma, angst en boosheid aangekeken wordt ontstaat heling, vertrouwen en liefde.

Wat heb ik te bieden en waar sta ik voor? Ontspanning, zorgzaamheid, een uurtje niets, gedachteloos, warmte, liefde en aandacht zonder oordeel.

Kortom: #LiefMens
Dat wat jij en wij zijn!
Ontstaan van mijn logo:

De levensboom staat o.a. symbool voor groei, ontwikkeling en genezing. Met en via mijn handen ondersteun ik mijn cliënten bij het behalen van deze doelen. Ik doe dit vanuit een holistische visie, waarbij ik er vanuit ga dat alles met elkaar is verbonden. Ik werk op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ik werk alleen op afspraak.


Op de website vind je informatie over mijn behandelingen, prijzen en contactinformatie. Ik vind het leuk als je mij volgt op de Social Media kanalen, Facebook en Instagram. Dat wat je deelt, vermenigvuldigt zich! En daar word ik natuurlijk heel blij van.


Gast & Boek

16 berichten op 4 pagina's
Brenda Houtenbos
16-12-20 20:39:36
Bij #LiefMens geven ze niet alleen een heerlijke massage, maar is het een volledig ontspannen ervaring. Je komt al herboren ervandaan. De extra dimentie die erbij komt door de olien die zij gebruiken tijdens de behandelingen maakt het volledig en af.
ook het meedenken bij bepaalde klachten en het aanpassen van de behandelingen en olien heb ik als positief ervaren.
Daarnaast zijn het allebei hele leuke en lieve meiden die de ontspanning ten goede komen.
Absoluut een aanrader voor een verwen moment voor jezelf, of om weg te geven aan iemand.
Opmerking:
Dank je wel voor je uitgebreide en mooie complimenten! We hopen snel weer open te zijn en iedereen weer heerlijke verwenmomenten aan te kunnen bieden,.
Tonen: 5  10   20

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram