Massagepraktijk #LiefMens       

Welzijn & Ontspannen 

Wie ben ik?

 

Dream ~Believe ~Achieve

Mijn naam is Stephanie Pols-de Weijer en mijn ontwikkelingsreis is ongeveer 10 jaar geleden begonnen. En dit begint nu allemaal samen te vallen. 

Ik zou mijzelf kunnen omschrijven aan de hand van alles wat ik doe en wat ik heb geleerd. Ik kan status ontlenen aan de hand van mijn behaalde diploma's.  Maar dat dekt natuurlijk nooit de lading van wie ik in essentie ben.

De afgelopen twee jaar heb ik de opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd en dit is vooral een ontdekkingsreis geweest naar wat ik niet ben. Ik heb hier al veel beschermlagen mogen afpellen, trauma's mogen verwerken en ik heb een enorme groei doorgemaakt en duidelijkheid gekregen in mijn missie in het leven.

Ik sta niet stil en zal mijzelf blijven verdiepen en ontwikkelen door opleidingen, trainingen en workshops te volgen. Dit doe ik vooral omdat ik dat reuze interessant vind en er plezier aan beleef. Ik raak nooit uitgeleerd en ik kan mijn bewustzijn op vele manieren en op verschillende lagen blijven vergroten. Het verrijkt mij als mens, maar zeker als therapeut. 

Nu is de tijd gekomen om mijzelf (meer) zichtbaar te maken en andere mensen te ondersteunen bij hun ontwikkelingsreis. Ik ben enorm dankbaar dat ik mag helpen om beschermlagen af te pellen, zodat (h)erkenning, heling en groei ontstaat..


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram